foto

Jelena Papanova

  • nar. 20.11.1954 (65 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Perevod s německogo (TV film)
Smotri kak ja
2019 Lev Jašin. Vratar mojej mečty
2017 Rodnoje serdce
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
1981 Kuda on děnětsja!
1980 Ozhidaniye
1977 Tri věsjolyje směny
1976 Трын-трава

TV seriály

2019 Cholodnyje berega (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Ubijstvennaja spravedlivosť (S01E02)
Domašnij arest (TV seriál)
Děkabristka (TV seriál)
Moja zvezda (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Kommunalka (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Novogodnij rejs (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Něrazlučnyje podrugi (E13)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čto v pamjati mojej… (S07E10)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Bez sroka davnosti (TV seriál)
Děffčonki (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Kaby ja byla carica... (TV seriál)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Škola (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Tretij patron (S03E01)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)
1987 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Bumerang (E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky