foto

Jelena Papanova

  • nar. 20.11.1954 (64 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lev Jašin. Vratar mojej mečty
Rodnoje serdce
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
1987 Bumerang (TV film)
1981 Kuda on děnětsja!
1980 Ožidanije
1977 Tri věsjolyje směny
1976 Tryn-trava

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
Děkabristka (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Kommunalka (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Novogodnij rejs (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čto v pamjati mojej… (S07E10)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Děffčonki (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Škola (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace