foto

Mičitaró Mizušima

  • nar. 20.1.1912
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 23.3.1999 (87 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Sajama saiban
1973 Džicuroku andógumi: Šúgeki hen
1972 Sukeban guerilla
Šówa onna bakuto
1971 Bórjokudan: Norikomi
1970 Botan to rjú
Genkai júkjúden: Jaburekabure
1969 Akumjó ičiban šóbu
Džigoku no hamondžó
Furjó bančó: Inošika Očó
Šin Abaširi Bangaiči: Saihate no nagaremono
1967 Zankjó abarehada
Zoku Toseinin
Zoku sošiki bórjoku
Čičibu suikoden: Kage o kiru ken
Šówa zankjóden: Čizome no karadžiši
1966 Otoko no kao wa kirifuda
Otoko no tamašii
1964 Hana no maiko-han
1963 Džinsei gekidžó: Hiša kaku
Džiročó sangokuši: Daiičibu
Mekura ókami
1962 Wakaki hi no Džiročó: Tókaidó no cumudži kaze
1961 Happjakumangoku ni idomu otoko
Hibari no ošare kjódžo
Tókai iči no wakaojabun
Umon torimonočó: Maboroši tóró onna
1960 Honkon hirei 0 gó
Horobaša wa juku
Kendžú buraičó: Asu naki otoko
Teki wa Honnódži ni ari
Toppuja šuzaidžó: Kage o suteta otoko
Toppuja šuzaidžó: Kieta dankon
1959 Kizucukeru jadžú
1958 Ankokugai no bidžo
Ginza no sabaku
Hadaka no seidžo
Ore wa onna o korosu
Taijó o bučiotose
Towa ni kotaezu: Kankecuhen
1957 Gekka no wakamuša
Nikutai no akumu
Radžo to kendžú
Saigo no tocugeki
1956 Aku no hóšú
Džigoku no sacutaba
Kuroobi udžó: Hana to araši
Nikutai no micuju
Tange Sazen
Šizuno Ippei: Jokusó no šibidžin
Šizuno Ippei: Nazo no kinkai
1955 Džinsei tonbogaeri
Džiročó júkjóden: Amagigarasu
Kaojaku
Sarutobi Sasuke
Šizuno Ippei: Džigoku no seppun
1954 Džiročó sangokuši: Daihačibu – Kaidó iči no abarenbó
Džiročó sangokuši: Daikjúbu – Kódžin'jama
Gohiiki Rokkasen: Suttobi otoko
Kimi jue ni
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
1953 Ai no sakjú
Jasen kangofu
1952 Inu hime-sama
Mizuiro no waltz
Umon torimonočó: Higanoko ihen
Ušikawamaru
Šimizu no Džiročó den
1951 Kógen no eki jo sajónara
1950 Tenraku no šišú
Tókjó no mon
1949 Ma no kučibeni
1948 Joru no platform
1947 Džigoku no kao
1942 Doku ganrjú Masamune
1939 Čiheisen
1936 Kitašigure koi no tabigasa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace