foto

Alexandr Marin

  • nar. 30.9.1958 (61 let)
    Krasnoyarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zakat
1996 Osudová vejce
1991 Казус импровизус (TV film)
1985 Váš oddaný...
1983 Privět s fronta (TV film)
1982 Ně ždali, ně gadali (TV film)
1981 Vsem spasibo! (TV film)

TV seriály

2020 Chorošij čelovek (TV seriál)
2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky