foto

Erika Balogh

  • nar. 12.9.1958 (62 let)
    Kiskunfélegyháza, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 A hét nyolcadik napja
1999 Lucerna Páně v Budapešti
1996 Szamba
Szeressük egymást, gyerekek...
1994 A nagy agyhalál
1990 Fehér kócsagok (TV film)
1989 A verseny (TV film)
Amerikából jöttem (TV film)
Zmzlina bez kornoutku (TV film)
1986 Alkony (TV film)
1985 Gyémántpiramis (TV film)
1984 Györgyike, drága gyermek (TV film)
1983 Gyertek el a névnapomra
Hetedik év (TV film)
1982 Glória (TV film)
Víkendszerelem (TV film)
1981 Ligeti legendák (TV film)
1980 Szerelmem Elektra (TV film)

TV seriály

1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
1978 Ítélet előtt (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky