foto

Virág Csapó

  • nar. 7.8.1968 (52 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Világjobbítók (TV film)
1999 Lucerna Páně v Budapešti
1996 Szamba
1994 Boldog békeidők (TV film)
1993 Kugli - Fegyencek szabadságon (TV film)
1991 Az utolsó nyáron
1989 Ismeretlen ismerős
1988 Peer Gynt (TV film)

TV seriály

2020 A tanár (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
1993 Kisváros (TV seriál)
Farkas a veremben (E08)
Fegyverek és kokain (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky