foto

István Márton

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Gellérthegyi álmok (TV film)
Premierajándék (divadelní záznam)
2017 Az ötödik pecsét (divadelní záznam)
2016 Balkán kobra (TV film)
Buborékok (divadelní záznam)
2015 Két szék között (divadelní záznam)
2014 Bolha a fülbe (divadelní záznam)
Indul a bakterház (divadelní záznam)
Kincsem (divadelní záznam)
Móricz-darabkák (TV film)
Rokonok (divadelní záznam)
Starfactory (TV film)
2007 Buhera mátrix
2001 Poslední večeře u arabského šedáka
1995 Homburg hercege (divadelní záznam)
1994 A nagy agyhalál
1984 Don Carlos (divadelní záznam)
1982 Mirandolina (divadelní záznam)
1976 Hedda Gabler (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Tóth János (TV seriál)
Pofavizit (S02E13)
Helycserék s támadás (S02E12)
A legrosszabb túszok (S02E11)
další epizody (8)
2017 Munkaügyek (TV seriál)
Az esküvő (S06E24)
A munkaügyi köztársaság (S06E23)
Túszdráma (S06E22)
další epizody (10)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
A kérdőív (S06E14)
Az eskütétel (S06E13)
Válóper (S06E12)
další epizody (26)
2015 Munkaügyek (TV seriál)
A kartársfigyelő kamera (S05E12)
A vállalatirányítási rendszer (S05E11)
Hivatalok éjszakája (S05E10)
další epizody (24)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Vacsoraháború (S04E12)
Workplace Consulting (S04E11)
Róbert Mágus (S04E10)
další epizody (24)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Fogyivilág (S03E12)
Elvíra férje (S03E11)
Imre megtér (S03E10)
další epizody (32)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Elvira veszte (S02E04)
Táppénzcsalás (S02E03)
A vizsga (S02E02)
další epizody (36)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace