foto

Rjóiči Tanaka

  • nar. 26.1.1947 (72 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dragon Ball Z: Kami to Kami
2009 Urutoraman Mebiusu Gaiden: Gōsuto Ribāsu
2003 Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
1999 Nobita no kekkon zen'ja: The Night before a Wedding
1996 Eiga Doraemon: Nobita to Ginga Express
1995 Memories
1994 Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši
Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
1993 Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth
Kamen Rider SD kaiki?! Kumo otoko
Sangokuši dainibu čókó moju!
Tokusó senšatai Dominion
1992 Eiga Doraemon: Nobita to kumo no ókoku
Sangokuši daiičibu: Eijútači no joake
1991 CB Chara Nagai Gó World
1990 Kidó keisacu Patlabor
1988 Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
Ginga eijú densecu
Saint seija: Šinku no šónen densecu
1987 Dragon Ball: Madžindžó no Nemuri-hime
Lily C.A.T.
1986 Doraemon: Nobita to tecudžin heidan
Dragon Ball: Shenlong no densecu
1984 Eiga Doraemon: Nobita no makai daibóken
1983 Choro Q Dógram
Document Taijó no kiba Dougram
1974 Mazinger Z tai Ankoku Daišógun
1973 Mazinger Z tai Devilman

TV seriály

2016 Tiger Mask W (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
2010 Stitch! Zutto saikó no tomodači (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
2008 Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2004 Koi kaze (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
2001 Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Vandread (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Street Fighter 2: V (TV seriál)
1988 Kiterecu daihjakka (TV seriál)
Transformers: Čódžin Master Force (TV seriál)
1987 Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Ginga: Nagareboši Gin (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Hái Step Jun (TV seriál)
1984 Sója monogatari (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
1972 Devilman (TV seriál)
1971 Apache jakjúgun (TV seriál)
Sarutobi Eččan (TV seriál)
1970 Akakiči no Eleven (TV seriál)
1969 Tiger Mask (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky