foto

Christopher Lloyd

  • nar. 18.7.1960 (58 let)
    Waterbury, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Spláchnutej

TV seriály

2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Svatba 2/2 (S05E24)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Oslava s překvapením (S04E12)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Probdělá noc (S01E11)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Blátokopka (S01E05)
Pilot (S01E01)
2008 Zpátky do studia (TV seriál)
Chuck otcem (E12)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
Gentleman vždy vede (E04)
Pilot (E01)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Frasier (TV seriál)
Dobrou noc, Seattle 2/2 (S11E24)
Dobrou noc, Seattle 1/2 (S11E23)
2003 Frasier (TV seriál)
Vánoce v rauši (S11E11)
2000 Frasier (TV seriál)
Něco modrého, něco půjčeného 2/2 (S07E24)
Něco modrého, něco půjčeného 1/2 (S07E23)
1999 Frasier (TV seriál)
Rivalové (S07E06)
1998 Frasier (TV seriál)
Nezaměstnaný (S06E01)
1997 Frasier (TV seriál)
Vánoční vyhlídky (S05E09)
Výroční pořad (S05E05)
1996 Frasier (TV seriál)
Smíšené páry (S04E06)
Stará láska nerezaví (S03E14)
Smím prosit, Daphne? (S03E13)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Cvokařský rap (S03E02)
Temné vítězství (S02E24)
Lidé jsou v podstatě dobří (S02E14)
1994 Frasier (TV seriál)
Moučné dítě (S02E04)
1993 Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E12)
Sloupek Dereka Manna (S01E04)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 The Golden Girls (TV seriál)
Little Sister (S04E21)
Blind Date (S04E12)
1988 The Golden Girls (TV seriál)
Scared Straight (S04E09)
The One That Got Away (S04E03)
Mixed Blessings (S03E23)
1987 The Golden Girls (TV seriál)
The Artist (S03E13)
Strange Bedfellows (S03E07)
Nothing to Fear, But Fear Itself (S03E05)
další epizody (5)
1986 The Golden Girls (TV seriál)
Second Motherhood (S01E19)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Epizoda 22 (S11E22)
Epizoda 21 (S11E21)
Epizoda 20 (S11E20)
další epizody (34)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stuck in a Moment (S10E10)
Putting Down Roots (S10E09)
Kids These Days (S10E08)
další epizody (22)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
No Small Feet (S09E10)
Tough Love (S09E09)
Brushes with Celebrity (S09E08)
další epizody (23)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zimní ples (S08E09)
Tajný spolek (S08E08)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
další epizody (22)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
Vykliďte si šuplík (S07E08)
Philův sexy dům (S07E07)
další epizody (23)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Haley je plnoletá (S06E10)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Tři krocani (S06E08)
další epizody (24)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
další epizody (24)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
Když se kácí strom (S04E09)
Rande naslepo (S04E08)
další epizody (24)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Požár (S03E08)
další epizody (24)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
Paní Tuckerová (S02E09)
Mannyho narozeniny (S02E08)
další epizody (24)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
Fizbo (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (10)
2008 Zpátky do studia (TV seriál)
Kauza rukojmí (E17)
Dům snů (E16)
Rande s překvapením (E15)
další epizody (10)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
Něco tam nahoře je (E07)
Gracie a šikana (E06)
Noc plná možností (E05)
další epizody (7)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace