foto

Sergej Mučenikov

  • nar. 11.1.1946 (75 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tři mušketýři
2010 Čelověk u okna
2002 Ruská archa
1991 Opyt breda ljubovnogo očarovanija
1981 Agónie - konec Rasputina
Kuda isčez Fomenko? (TV film)
1980 Rasskaz neizvestnogo čeloveka
1974 Volali jste doktora?
1967 Žeňa, Ženěčka a 'Kaťuša'

TV seriály

2019 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Lišnije ljudi (S02E21)
2017 Front (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Prošloje i nastojaščeje (E01)
Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Pod podozrenijem (S01E26)
Vysokije stavki (TV seriál)
Ty - mně, ja - těbe (S01E03)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Zaščita (S01E56)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sindrom agressii (S14E14)
2013 Razvědčicy (TV seriál)
2012 Provincial (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Dolgi (S02E08)
Litějnyj (TV seriál)
Maska zla (S07E12)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Format A4 (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Igrok (E06)
Něbesnyj sud (TV seriál)
PPS (TV seriál)
U vsech na glazach (S01E21)
Čužoj rajon (TV seriál)
Krysa (S01E21)
Šaman (TV seriál)
Černyj Feniks (S01E06)
2009 Admiral (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Soavtory (S05E05)
2007 Katěrina (TV seriál)
2006 Sekretnyje poručenija (TV seriál)
Labirinty razuma (TV seriál)
Ivanyč (E14)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Zeleň (S02E07)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
Sčastlivyj (TV seriál)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Dve monětki (S05E03)
2003 Idiot (TV seriál)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poslednij urok (S05E23)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)
1975 Variant Omega (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky