foto

Frank Campanella

  • nar. 12.3.1919
    New York City, New York, USA
  • zem. 30.12.2006 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Seven Days of Grace
2004 Život s Helenou
1999 Jiná láska
1994 Milostná aféra
Útěk do ráje
1991 Frankie a Johnny
1990 Dick Tracy
Pretty Woman
1989 Červené jako krev
1988 Osudové pláže
1987 Přes palubu
1986 Free Ride
Vůbec nic společného
1984 Flamingo Kid
1982 Lékařská akademie
Přání smrti 2
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
V pravé poledne 2 (TV film)
1979 Nero Wolfe (TV film)
Poprask v Severní ulici
1978 Nebe může počkat
1977 Konečné řešení (TV film)
Závrať naruby
1976 Chesty Anderson U.S. Navy
1975 Capone
The Turning Point of Jim Malloy (TV film)
1973 Murdock's Gang (TV film)
Sicilské nešpory
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Koncert pro Satana
1970 The Movie Murderer (TV film)
1969 Out of It
1968 What's So Bad About Feeling Good?
1967 Producenti
1966 Znovuzrození
1965 Kdo zabil medvídka
Naslepo
1964 Death at the Stock Car Races (TV film)
1962 Pohled z mostu
1961 Parrish
1958 Stage Struck
1957 Four Boys and a Gun
1956 Někdo tam nahoře mě má rád

TV seriály

1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 The Devlin Connection (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Phyl & Mikhy (TV seriál)
Skag (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
1977 Lucan (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Chico and the Man (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Maude (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Corner Bar (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Suspense (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 From These Roots (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
Decoy (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
The Telltale Clue (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Inside Detective (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
1949 Captain Video and His Video Rangers (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace