foto

Antonio Requena

  • nar. 1933
    Granada, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Salir pitando
2005 Od svítání mívám stání
2002 Nedočkavý alchymista
1993 Madregilda
1991 Fuente de la edad, La
Noche más larga, La
1988 Contra la pared
1987 Al acecho
1985 Elegido, El
1984 Bajo en nicotina
Případ Almeria
Todo va mal (TV film)
1983 Cid cabreador, El
Juana la loca... de vez en cuando
Od pojištění osvoboď nás, pane
Podvodníci
1982 Buscando a Perico
1980 La guerra de los niños
Mocný vliv měsíce
Todos me llaman 'Gato'
1978 Las truchas
1975 Erdbeben in Chili (TV film)
1973 Corazón solitario
1970 Gatas tienen frío, Las
Socrate (TV film)
1966 Fantasía... 3
Tres perros locos, locos
1965 Megatón Ye-Ye

TV seriály

2009 Águila roja (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1971 Obra completa (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace