foto

Ann Hollowood

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2006 Desatero přikázání (TV film)
2003 Pohádka mého života (TV film)
2001 Jack a stonek fazole (TV film)
1999 Kouzelná země skřítků (TV film)
1998 Merlin (TV film)
1997 Druhá kniha džunglí Rudyarda Kyplinga - Mauglí a Balú
Matka Tereza: Ve jménu ubohých
1992 Muppets: Vánoční koleda
1990 Plod noci
Stařec a moře (TV film)
1989 Living with Dinosaurs (TV film)
1988 Slzy v dešti (TV film)
Vroom
1986 Knights & Emeralds
1985 Mr. Love
1983 Pygmalion (TV film)
1982 Fantastic Miss Piggy Show, The (TV film)
1981 Muppets Go to the Movies, The (TV film)

TV seriály

1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 The Storyteller: Greek Myths (TV seriál)
1989 The Jim Henson Hour (TV seriál)
1987 Storyteller, The (TV seriál)
1978 Disraeli (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
The Muppet Show (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1968 Railway Children, The (TV seriál)

Dokumentární

1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky