foto

Alexandr Ťurin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Je těžké být bohem
2009
2008 Papírový voják
2005 Harpastum
2003 Poslední vlak
2000 Tichije omuty
1998 Železnaja pjata oligarchii

TV seriály

2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Next 2 (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obněsennyje vetrom (S01E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace