foto

Semjon Furman

  • nar. 9.1.1951 (68 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zdrastě, ja vaš papa!
2013 Poljarnyj rejs
2012 Tot ješčjo Karloson!
Zvičajna sprava
2010 Sčastlivyj koněc
2009 Ten štastlivec
2008 Na světě živut dobryje i chorošije ljudi
2006 Aziris nuna
Persten naslednika dinastii
2005 1-j Skoryj (TV film)
Město bez slunce
Něčajannaja radosť (TV film)
2003 Russkij specnaz
2002 Bašmačnik
2000 Alchimiki
1999 Kdo, když ne my
Tonkaja štučka
1993 Plenniki udači
1992 Korotkoje dychanije ljubvi
Udači vam, gospoda
1991 Dom pod zvjozdnym něbom
Dějstvuj, Maňa!
I vozvraščajetsja větěr...
1990 Pěrechod tovarišča Čkalova čerez severnyj poljus
V polose priboja
1989 Filipp Traum (TV film)
Iskusstvo žiť v Oděsse
Něčistaja sila
Ruanskaja děva po prozvišču Pyška (TV film)
1988 Shtany
1986 Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2015 Pitěr-Moskva (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Krajnij čas (S02E04)
2013 Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Sobaka Baskervil (E08)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Svaty 3 (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Smertělnyj nomer (S01E07)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Mangust (TV seriál)
Dorogoj gosť (S02E07)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
Išču rabotu s riskom (S02E01)
1996 Stranicy teatralnoj parodii (TV seriál)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)
1993 Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace