foto

Tito Valverde

  • nar. 26.4.1951 (68 let)
    Ávila, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A pesar de todo
Mientras dure la guerra
2018 Juanita
2017 Que baje Dios y lo vea
2016 Villaviciosa de al lado
2013 Patnáct let a jeden den
2005 Reinas
2000 Prožij to naplno!
1997 Amor de hombre
Color de las nubes, El
1996 Una piraña en el bidé
1995 Ley de la frontera, La
1994 Amor propio
Todos los hombres sois iguales
1993 Cómo ser infeliz y disfrutarlo
El aliento del diablo
Sombras en una batalla
¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?
1992 Huidos
Mujer de tu vida 2: La mujer impuntual, La (TV film)
Una estación de paso
1991 Alas de mariposa
Lo más natural
1989 Amanece, que no es poco
Esquilache
1987 El bosque animado
Lorca, smrt básníka (TV film)
1982 Buscando a Perico
Los ritos sexuales del diablo
Si las mujeres mandaran (o mandasen)
1978 El terrorista
1977 Guerra de papá, La
Mala racha (TV film)
1976 Colorín colorado

TV seriály

2019 Matadero (TV seriál)
2014 Sin identidad (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
Entre dos mujeres (S01E05)
Y llegó ella (S01E02)
Alas de mariposa (S01E01)
Víctor Ros (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
Día que me quieras, El (TV seriál)
Pepa y Pepe (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
Compuesta y sin novio (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
Para Elisa (TV seriál)
Telepasión española (TV seriál)
1989 Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
Turno de oficio (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1984 Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
1983 Zahrada Venušina (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 ¡Qué tiempo tan feliz! (TV pořad)
2004 XIII premios unión de actores (TV pořad)
2003 V premios ATV (TV pořad)
2001 III premios ATV (TV pořad)
2000 II premios ATV (TV pořad)
1999 I premios ATV (TV pořad)
1997 XI premios Goya (TV pořad)
1996 Fotogramas de Plata 95 (TV pořad)
X premios Goya (TV pořad)
1995 Fotogramas de Plata 94 (TV pořad)
IX premios Goya (TV pořad)
1994 VIII premios Goya (TV pořad)
1993 VII premios Goya (TV pořad)
1992 VI premios Goya (TV pořad)
1989 III premios Goya (TV pořad)
Waku waku (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky