foto

Gabriel Llopart

  • nar. 1920
    Barcelona, Španělsko
  • zem. 26.3.1993
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Jarrapellejos
Lute II: mañana seré libre, El
1987 Redondela
1986 Romanza final (Gayarre)
1984 Huella del crimen: Las envenenadas de Valencia, La (TV film)
1980 Miedo a salir de noche
1979 Aquella casa en las afueras
1978 Arriba Hazaña
Sedm lednových dnů
1977 Menor, La
Niñas... al salón
1976 Retrato de familia
1975 Novios de la muerte
1972 Duda, La
1971 Žhavé noci Dona Giovanniho
1970 Hombre que se quiso matar, El
¿Quién soy yo?
1969 Juicio de faldas
1967 V zajetí melódie
1965 La cesta
1964 Isidro el labrador
La chica del gato
Señor de La Salle, El
1963 Das Geheimnis der schwarzen Witwe
Una tal Dulcinea
1962 Der Teppich des Grauens
La viudita naviera
Mentirosa
Ventolera
1961 Festival en Benidorm
Historia de un hombre
1958 Las chicas de la Cruz Roja
1953 Bajo el cielo de España
Hermano menor
1951 Catalina de Inglaterra
Gran Galeoto, El
1941 Mari Juana

TV seriály

1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1979 Barraca, La (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Pintores del Prado, Los (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky