foto

Patrick Fischler

  • nar. 29.12.1969 (49 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Standoff at Sparrow Creek
Záhada Silver Lake
2016 Ave, Caesar!
Poslední vůle
Pravidla neplatí
2015 Ďábelský dům
2014 Hrůzná minulost 2
2013 2 zbraně
Big Sur
The Test
2012 Slečna nebezpečná
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
2010 Blbec k večeři
Nenápadná slečna
2008 Garden Party
Hledá se Amanda
Velký Buck Howard
2007 Přežij!
Three Days to Vegas
2006 Absurdistán
Him and Us (TV film)
Černá Dahlia
2004 Rande s celebritou
The Seat Filler
2003 Lepší pozdě nežli později
Mládí v trapu
2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)
Hollywood, Hollywood
2001 Mulholland Drive
Přízračný svět
1998 Week That Girl Died, The
1996 Twister
1994 Mezi žraloky
Muž stínu
Nebezpečná rychlost

TV seriály

2018 Happy! (TV seriál)
Destroyer of Worlds (S01E07)
The Scrapyard of Childish Things (S01E06)
White Sauce? Hot Sauce? (S01E05)
Timeless (TV seriál)
The Salem Witch Hunt (S02E04)
Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Homecoming (S07E21) - a.z.
2017 Doubt (TV seriál)
I'm In If You Are (E11)
Where Do We Go From Here? (E07)
Clean Burn (E04)
Happy! (TV seriál)
Year of the Horse (S01E04)
What Smiles Are For (S01E02)
Saint Nick (S01E01)
Dice (TV seriál)
The Trial (S02E07)
The Twelve (S02E04)
Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
The Devil's Workshop (S02E15)
Tým Škorpion (TV seriál)
Strife on Mars (S03E22)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Matčin pomocníček (S06E16)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (6)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
Accounts Payable (S06E02)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
The Hand-Off (E11)
Silicon Valley (TV seriál)
Hackeři (S02E08)
Servery (S02E05)
Ženské problémy (S02E04)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Operace Mangusta 2 (S04E23)
Operace Mangusta 1 (S04E22)
Matka (S04E21)
další epizody (7)
Shameless (TV seriál)
Rite of Passage (S05E05)
I'm the Liver (S05E02)
2014 Married (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Cvičný proces (S03E13)
2013 Maron (TV seriál)
Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Skandál (S03E14)
Californication (TV seriál)
Bezva holka (S06E11)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
Dezertéři (S06E02)
2012 Skandál (TV seriál)
Hunting Season (S02E03)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Baseball (S01E06)
Šestej smysl (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Po pracovní době (S05E08)
Californication (TV seriál)
Párty (S05E11)
Chirurgové (TV seriál)
Migrace (S08E23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Strange Beauty (S13E22)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Big Fish (S01E06)
Grimm (TV seriál)
Lonelyhearts (S01E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Lauren (S06E18)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Smiley Face (S08E04)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Tma a světlo (S02E21)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
The Runner (S02E04)
Butch & Sundance (S02E02)
Tráva (TV seriál)
Dětský kočárek (S06E03)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Two Gangs (S01E05)
Sally in the Alley (S01E04)
další epizody (5)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
další epizody (9)
2008 Middleman, The (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Vloupání (S02E01)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Potěcha pro žaludek (S02E08)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Volno na půl roku (S02E09)
Zlaté housle (S02E07)
Nová dívka (S02E05)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V zóně (S05E15)
Odložené případy (TV seriál)
Děvče z magazínu (S06E09)
2007 Drive (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
Veronica Mars (TV seriál)
Minulosti neutečeš (S03E19)
2006 Four Kings (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Pád (S01E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V podezření (S04E06)
Trojitá vražda (S04E05)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk versus kobra (S03E11)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Přízraky (S04E20)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
Pohotovost (TV seriál)
Příbuzní (S10E15)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Strach a špína (S04E05)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Pod vlivem magie (S04E11)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Double Rush (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lost: A Journey in Time (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Poslední vůle
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace