foto

Patrick Fischler

  • nar. 29.12.1969 (47 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Under the Silver Lake
2016 Ave, Caesar!
Rules Don't Apply
2015 Ďábelský dům
2014 The Pact II
2013 Big Sur
The Test
2 zbraně
2012 Slečna nebezpečná
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
2010 Blbec k večeři
Nenápadná slečna
2008 Garden Party
Hledá se Amanda
Velký Buck Howard
2007 Přežij!
Three Days to Vegas
2006 Absurdistán
Černá Dahlia
Him and Us (TV film)
2004 Rande s celebritou
Seat Filler, The
2003 Lepší pozdě nežli později
Mládí v trapu
2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)
Hollywood, Hollywood
2001 Mulholland Drive
Přízračný svět
1998 Week That Girl Died, The
1996 Twister
1994 Mezi žraloky
Muž stínu
Nebezpečná rychlost

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Strife on Mars (S03E22)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Mother's Little Helper (S06E16)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 2 (S03E02)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
Accounts Payable (S06E02)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Operace Mangusta 2 (S04E23)
Operace Mangusta 1 (S04E22)
Matka (S04E21)
další epizody (7)
Shameless (TV seriál)
Rite of Passage (S05E05)
I'm the Liver (S05E02)
2014 Married (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Cvičný proces (S03E13)
2013 Maron (TV seriál)
Mob City (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Bezva holka (S06E11)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
Dezertéři (S06E02)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Po pracovní době (S05E08)
Californication (TV seriál)
Párty (S05E11)
2011 Grimm (TV seriál)
Lonelyhearts (S01E04)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
další epizody (9)
2008 Middleman, The (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Potěcha pro žaludek (S02E08)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Volno na půl roku (S02E09)
Zlaté housle (S02E07)
Nová dívka (S02E05)
další epizody (4)
2007 Drive (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
2006 Four Kings (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Přízraky (S04E20)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
1995 Double Rush (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lost: A Journey in Time (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace