foto

Sean Whitesell

  • nar. 11.3.1963
    Iowa Falls, Iowa, USA
  • zem. 28.12.2015 (52 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Homicide: The Movie (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Dívka z kalendáře
Mlýnek na maso
1991 N.Y.P.D. Mounted (TV film)

TV seriály

1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
další epizody (8)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
Partners (S03E11)
1994 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
High Treason: Part 1 (E26)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
Smoke Gets in Your Eyes (S01E08)
A Shot in the Dark (S01E04)
Son of a Gun (S01E03)
1992 Flying Blind (TV seriál)
Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Zákon a pořádek (TV seriál)
Prescription for Death (S01E01)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Prozíravost (TV seriál)
Bratrstvo (S02E12)
Zločin (TV seriál)
Sni, zlato, sni (S04E04)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Neuropozitivní (S02E07)
Borgia (TV seriál)
Nanebevstoupení (S02E05)
2011 Borgia (TV seriál)
Vpád do Říma (S01E09)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
The Black Drop (E12)
Lies (E05)
Dr. House (TV seriál)
Ošklivec (S04E07)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Definitivní trest: Konečné odvolání (S03E20)
Odpoledne pod psa (S03E14)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Barvy (S03E04)
Kensington (S02E20)
Ahoj, Adrian (S02E12)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Barák (S02E04)
Druhý příchod legendy (S01E17)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Pocity viny (S01E09)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Seven (S02E15)
Oz (TV seriál)
Dream a Little Dream of Me (S05E03)
Laws of Gravity (S05E02)
2000 Beat, The (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Push, Nevada (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky