foto

Takaši Kanda

  • nar. 14.4.1918
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 13.7.1986 (68 let)
    Kjóto, Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Senpú kazoku
1976 Jasagure deka
1970 Onna himicu čósain: Kučibiru ni kakero
1969 Onna no keisacu
1967 Bakuha sanbjómae
1966 Futeki na aicu
Hoši to ore to de kimetanda
Kjókjaku sangokuši: Sadogašima no kettó
Kuroi tobakuši: Akuma no hidarite
Šin júkjóden
1965 Kaojaku
1964 Džúsacu
1963 Džinsei gekidžó: Zoku hiša kaku
Džúdó ičidai
Keišičó monogatari: Urazuke sósa
Komadori no ringokko šimai
Parenban kišú sakusen
Šówa kjókjaku den
1962 Džigoku no sabaki wa ore ga suru
Džun'ai monogatari: Kusa no mi
Gang tai G-men
Ganko ojadži to edokko šain
Hibari no hahakoi gitá
Hibari no sado džówa
Sanbjaku rokudžú goja
Výzva
Óšó
1961 Beranmé Nakanori-san
Daigaku bujúden
Džigoku ni makka na hana ga saku
Keišičó monogatari: Džúninin no keidži
Kiiroi fúdo
Ore ga džigoku no tedžinaši da
Tenka no kaidandži: Senpútaró
Tókjó šinsengumi
Wakai namida o fuki to base
1960 Fúrjú Fukagawa uta
Keišičó monogatari: Kecuekigata no himicu – Kikikomi
Ore kara ikuzo
Otoko nara jattemiro
Sabaku o wataru taijó
Tenka no kaidandži: Mannentaró
Ógon no okite
1959 Beranmé tantei musume
Džigoku no soko made cukiau ze
Haha to musume no hitomi
Hahakogusa
Keišičó monogatari: Kao no nai onna
Meiken monogatari: Dangai no šónen
Sora wa haretari
Speed kjó džidai: Inoči o kakete
Subarašiki musumetači
Tange Sazen: Dotóhen
Tokudane sandžú džikan: Daisan no onna
Tókjó beranmé musume
1958 Džigoku no gozen nidži
Hadaka no taijó
Haha to kendžú
Jacu no hadžiki wa džigoku daze
Musume no naka no musume
Tarao Bannai: Džúsan no maó
Zoku Iččóme ičiban či
1957 Daimjóbajaši
Džettoki šucudó: Daihjakuiči kókúkiči
Kurama tengu: Gojótó ibun
Kurama tengu: Kakubédžiši
Ma no beni tokage
Nukiuči rónin
Surónin čúja
Tadžó buššin
Óedo kenka matoi
Ótoridžo hanajome
1956 Akó róši: Ten no maki – Či no maki
Fukušú kjóenroku
Furisode torimonočó: Wakašú henka
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no júreisen
Júhi to kendžú
Kjófu no kúčú sacudžin
Ojakodaka
1955 Gozondži kaikecu kurozukin: Šinsengumi cuigeki
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no fukumaden
Komusó keizu
Minamoto Jošicune
Sacudžin genkóhan
Tenpó rokudósen: Hirado no kaizoku
1954 Hatamoto taikucu otoko: Nazo no hjakuman rjó
Stoka
Čičibu suikoden
1953 Kumo nagaruru hate ni
1952 Itošigo to taete jukan
1950 Bórjoku no mači
Gunkan sude ni kemuri naši
Hana no omokage
1949 Kanašiki kučibue
Sacudžinki
1948 Himicu
Komadori fudžin
Šačó to džoten'in
1947 Kieta šitai
Šinja no šičó
Šinkon league sen
Šodžo wa šindžu no gotoku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky