foto

Tokue Hanazawa

  • nar. 18.10.1911
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 7.3.2001 (89 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Hadaka no taišó 42: Kijo to ródžin to umi to (TV film)
1983 Zde jsem se narodil
1979 Šódó sacudžin: Musuko jo
1976 Jasagure deka
1974 Kandagawa
1970 Tanuki bózu
1968 Akutó šain júkjóden
Óda na unaveného člověka
1967 Kigeki: Óburošiki
Zoku Rókjoku komoriuta
1966 Umi no koto
Zeššó
Šówa zankjóden: Karadžiši botan
1964 Baka ga tanku de jatte kuru
Baka marudaši
Cholera no širo
Iikagen baka
Ódeiri
1963 Akumjó ičiba
Džúdó ičidai
Keišičó monogatari: Urazuke sósa
Komadori no ringokko šimai
Wan wan čúšingura
Wanwan čúšingura
Zangecu Ókawa Nagaši
Zoku Óšó
1962 Džiročó-šačó to Išimacu-šain: Ifúdódó
Hana to jató no mure
Komadori šimai: Okesa wataridori
Óšó
1961 Amazon mušuku: Seiki no daimaó
Andžu to Zušiómaru
Daigaku bujúden
Džigoku ni makka na hana ga saku
Džiročó-šačó to Išimacu-šain
Furusato wa midori nariki
Himaraja mušuku: Šinzó jaburi no jaródomo
Išimacu-šain wa otoko degozaru
Keišičó monogatari: Džúninin no keidži
Kendžú jaró ni gojódžin
Mannen Taró to anego šain
Mijamoto Musaši
Mito kómon: Suke-san Kaku-san óabare
Ore ga džigoku no tedžinaši da
Tenka no kaidandži: Senpútaró
Zoku Džiročó-šačó to Išimacu-šain
1960 Dangan taišó
Himicu
Kudžakudžó no hanajome
Ponkocu
Sabaku o wataru taijó
Sugata naki bórjoku
Tarao Bannai: Nanacu no kao no otoko da ze
Tenka no kaidandži: Mannentaró
Ógon no okite
Óinaru bakušin
1959 Džigoku no soko made cukiau ze
Keišičó monogatari: Kao no nai onna
Kuroi jubi no otoko
Meiken monogatari: Dangai no šónen
Muhógai no jaródomo
Sora wa haretari
Tokudane sandžú džikan: Daisan no onna
1958 Densuke no jóki na kentó'ó
Hadaka no taijó
Haha cubame
Hibari no hanagata tantei kassen
Kibó no otome
Kjokumadan no musume
Okesa šimai
Taifú musuko
Tarao Bannai: Džúsan no maó
1957 Aoi unabara
Kudžira to tatakau otoko
1956 Júhi to kendžú
Kjófu no kúčú sacudžin
Tarao Bannai: Senricu no nanakamen
Čúdži macuri: Kennan kaidó
1955 Sacudžin genkóhan
1954 Stoka
Tomošibi
1953 Miseraretaru tamašii
Šišun no izumi
1950 Bórjoku no mači
Gunkan sude ni kemuri naši
Hlasy padlých studentů
1949 Aoi sanmjaku
Buraikan čóbé
1947 Osumi no džisankin
1946 Midori no kokjó

TV seriály

1978 Ógon no Hibi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky