foto

Fatih Dönmez

  • nar. 1975

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Karışık Kaset
2013 Celal ile Ceren
2007 Dokonalé štěstí
2006 Saskin
2005 Gönül Yarasi
2004 Kalbin Zamanı
Mami, já se bojím

TV seriály

2019 Mehmetçik Kut’ül Amare (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (5)
2018 Mehmetçik Kut’ül Amare (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
Ochránce (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (5)
Tehlikeli Karım (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Cennet'in Gözyaşları (TV seriál)
Episode 36 (E36)
Episode 35 (E35)
Episode 34 (E34)
další epizody (5)
Kalp Atışı (TV seriál)
Episode 28 (E28)
Episode 27 (E27)
2017 7YÜZ (TV seriál)
Büyük Günahlar (E01)
Kalp Atışı (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (25)
2015 Güneşin Kızları (TV seriál)
Poyraz Karayel (TV seriál)
2014 Beyaz Karanfil (TV seriál)
Gölgedekiler (TV seriál)
2013 Galip Dervis (TV seriál)
2012 Acayip Hikayeler (TV seriál)
Ustura Kemal (TV seriál)
2010 Farklı Desenler (TV seriál)
Türkan (TV seriál)
2009 Ah Kalbim (TV seriál)
Bu Kalp Seni Unutur mu? (TV seriál)
2008 Elif (TV seriál)
Gece gündüz (TV seriál)
2007 Affedilmeyen (TV seriál)
Vazgeç Gönlüm (TV seriál)
2006 Bebeğim (TV seriál)
Erkekler Ağlamaz (TV seriál)
2004 Yabancı Damat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky