foto

Marcel Dekanovský

  • nar. 2.11.1948 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Noční stráž (TV film)
1991 Někdo zvoní (TV film)
1990 Čosi viac ako slová (TV film)
1989 Inzerát na sny (TV film)
Segment (TV film)
1988 Návrat (TV film)
Ten zázračný dotek lásky (TV film)
1987 Stíny a šepoty jezera (TV film)
1986 Jsi krásná (TV film)
Svetlá nad prístavom (TV film)
1985 Dutý kameň (TV film)
Dvaja bratia (TV film)
Tchyně (TV film)
Ustláno na čekankách (TV film)
1984 Právom lásky (TV film)
1983 Smútok na rukáve (TV film)
1982 Jasanica (TV film)
Tajomstvo dračej steny (TV film)
1980 Sivá húska (TV film)
1979 Magduška (TV film)
1977 Anjelik za desať šilingov (TV film)
1976 Gangster bez mena (TV film)
Prázdny demižón (TV film)
1974 Geneze a katastrofa (studentský film)
Noc Moreny (studentský film)

TV seriály

1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Osudná nadílka (E16)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Vůně peněz (E03)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)

TV pořady

1974 Zlatá brána (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Čosi viac ako slová (TV film)
1974 Geneze a katastrofa (studentský film)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jseš mrtvej, tak nebreč (TV film)
1973 Sport? (studentský film)

TV seriály

1988 Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Trhlina (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky