foto

Marcel Dekanovský

  • nar. 2.11.1948 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Noční stráž (TV film)
1991 Někdo zvoní (TV film)
1990 Čosi viac ako slová (TV film)
1989 Inzerát na sny (TV film)
1988 Návrat (TV film)
Segment (TV film)
Ten zázračný dotek lásky (TV film)
1987 Stíny a šepoty jezera (TV film)
1986 Jsi krásná (TV film)
1985 Tchyně (TV film)
Ustláno na čekankách (TV film)
1984 Právom lásky (TV film)
1982 Tajomstvo dračej steny (TV film)
1981 Jasanica (TV film)
1980 Sivá húska (TV film)
1978 Magduška (TV film)
1976 Prázdny demižón (TV film)
1974 Geneze a katastrofa (studentský film)
Noc Moreny (studentský film)

TV seriály

1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Osudná nadílka (E16)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Vůně peněz (E03)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)

TV pořady

1974 Zlatá brána (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Geneze a katastrofa (studentský film)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1973 Sport? (studentský film)

TV seriály

1988 Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Trhlina (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace