foto

Peter Rauch

  • nar. 1947
    Wismar, Mecklenburg-Vorpommern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Malá čarodějnice
2017 Kupředu levá
2015 Blindgänger (TV film)
2014 Auch das noch!
Milované sestry
2010 Tatort - Schön ist anders (TV film)
2009 Unter Strom
2008 O Nosáčkovi (TV film)
Ossi's Eleven
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
Meer is nich
2005 Most k srdci (TV film)
Místo činu - Plavec (TV film)
2004 Besser als Schule
Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
The Drizzle
2003 Der Plan des Herrn Thomaschek
2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
2000 John Gabriel Borkman (TV film)
1991 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1972 Teddy Plüschohr und seine Freunde machen eine Reise

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schützenbrüder (S23E03)
2017 Felix macht Ferien (TV seriál)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod einer Nachbarin (S05E10)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Vorsicht - keine Engel! (TV seriál)
Lebwohl, Opa! (S02E06)
Er liebt mich... (S02E05)
Handy-Fieber (S02E04)
další epizody (6)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Durchgebrannt (S04E15)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1973 Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Erich Mielke – mistr strachu
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky