foto

Enikő Détár

  • nar. 26.2.1964 (55 let)
    Szolnok, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tüskevár
2001 Pizzás
1989 A trónörökös (TV film)
Gyilkosság két tételben (TV film)
1988 Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1985 A nagymama (TV film)
Salva pro černého buvola

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
A sivatagi rózsa (E39)
Öregberény (TV seriál)
A feleség (S03E01)
1994 Kisváros (TV seriál)
Tuniszi kapcsolat (E30)
1989 Linda (TV seriál)
Aranyháromszög (S03E02)
1986 Linda (TV seriál)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)

Host

TV pořady

2003 Reflektor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace