foto

Oleg Lebeděv-Bovolskij

  • nar. 12.3.1967 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eerie Fairy Tales
Tajemství dračí pečeti
The Spring of Solitude
2017 Pesň dlja živych
Výskok
2016 Vigilante Diaries
2015 Moskva nikogda ně spit
2011 Raspoutine (TV film)
2008 Šviháci
1985 Černý šíp
1982 Někde pláče žluva

TV seriály

2019 SSSR (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Krylja (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
2014 Syn vorona (TV seriál)
Vozvraščenije (E04)
Rabstvo (E03)
Žertvoprinošenije (E02)
další epizody (4)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Mečta dětstva (S02E10)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
A byl li malčik? (E12)
2009 Margoša (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky