foto

Guillermo Carmona

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Pico II, El
1982 Valentina
1977 Casa Manchada
1976 Carmen, La
1971 Decente, La
1970 Alma se serena, El
1965 La cesta
1963 Los Conquistadores del Pacífico
1962 La cara del terror
Marcia o crepa
1961 Fray Escoba

TV seriály

1989 Pedro I el Cruel (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
Veraneantes (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1979 Barraca, La (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro de humor (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace