foto

Ivana Hloužková

  • nar. 6.6.1960 (57 let)
    Valtice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky (divadelní záznam)
2015 Nebezpečí klidu (studentský film)
2014 Tichý Tarzan (divadelní záznam)
2012 Balada pro banditu (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2007 Baletky (divadelní záznam)
2005 Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
2004 Balíci (TV film)
Hospodská (TV film)
Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
2003 Nuda v Brně
1998 Flóra (TV film)
Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)
1996 Maryša (divadelní záznam)
1994 Pevnost
1992 Chmelnice v Divadle na provázku (divadelní záznam)
1984 Zelený ptáček (TV film)
1981 Poslední leč

TV seriály

2016 Doktor Martin (TV seriál)
Záskok (S02E02)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Pokrevní vztahy (S01E09)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2014 Kancl (TV seriál) - a.z.
Lišky a slepice (E04) - a.z.
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Krev a benzín (S04E05)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2017 Husa na provázku (TV seriál)
2009 Cirkus Havel (TV film)

TV pořady

2013 Ceny Thálie 2012 (TV pořad)
Kritické vlny lásky (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace