foto

Morad Abděl-Fattach

  • nar. 16.12.1987 (32 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Strelcov
2018 Neprominutý
Vlašský oříšek
2017 Fokusy Mendělja
Purga (TV film)
2012 Vasilki dlja Vasilisy (TV film)

TV seriály

2019 Ministěrstvo (TV seriál)
2018 Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Siňaja roza (TV seriál)
2015 Korabl 2 (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
2012 Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky