foto

Leonid Inovlotskij

  • nar. 19.6.1951 (68 let)
    Kuybyshev, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Oljuška (TV film)
2017 Rassvet na Santorini (TV film)
2016 Ivanovy
2014 Ja vitaju v oblakach
2012 Oazis ljubvi (TV film)

TV seriály

2017 Dve žizni (TV seriál)
2016 Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
2015 Oskolki sčasťa (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
2013 Ťoščiny bliny (TV seriál)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Chronika gnusnych vremen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky