foto

Pavel Adamčikov

  • nar. 3.2.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Doroga k materi
2014 Bělyje rosy. Vozvraščenije
2013 Buduščeje soveršennoje (TV film)
Dětočki
2012 Petrovič (TV film)
2006 Únik z kruhu

TV seriály

2018 Kačeli (TV seriál)
2017 Eto bylo u morja (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Prošče parenoj repy (TV seriál)
2015 Domrabotnica (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Provincialka (TV seriál)
Udar zodiaka (TV seriál)
2014 Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Ona ně mogla inače (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Mesto prestuplenija (E01)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Těni prošlogo (S01E14)
2002 Zakon (TV seriál)
Bruděršaft (E04)
Baba v černom (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky