foto

Susan Tracy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Lloyd & Hill (TV film)
2002 Pláč (TV film)
1986 Seaside Story, A
1976 Fešáci

TV seriály

2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1987 Diary of Anne Frank, The (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
Leave It to Charlie (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace