foto

Lorenzo Ramírez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Don Juan, mi querido fantasma
1987 Espérame en el cielo
1984 Todo va mal (TV film)
1982 Buenas noches, señor monstruo
1980 Despido improcedente
1979 Miel, La
1978 Avisa a Curro Jiménez
Tobi
1977 Menor, La
Niñas... al salón
1976 Retrato de familia
Señor está servido, El
1975 Gioconda je smutná
1974 Chica y un señor, Una
1973 La llamaban La Madrina
1972 Fuenteovejuna

TV seriály

1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 La Celestina (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)
1978 Cañas y barro (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1972 Animales racionales (TV seriál)
Historias de Juan Español (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Pequeño estudio (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historia de San Michele, La (TV seriál)
Historias para no dormir (TV seriál)
Teatro de humor (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
Mañana puede ser verdad (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)
Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace