foto

Narciso Ibáñez Menta

  • nar. 25.8.1912
    Sama de Langreo, Asturias, Španělsko
  • zem. 15.5.2004 (91 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Sólo se muere dos veces
1994 Truhanes (TV film)
1986 Más allá de la muerte
1984 Sal gorda
1982 Líos de Estefanía, Los
Ser, El
1981 El retorno del Hombre Lobo
1980 Viaje al más allá
Yo hice a Roque III
1977 Préstamela esta noche
Tres días de noviembre
1976 Los muchachos de antes no usaban arsénico
Lucecita
Sábado, chica, motel ¡qué lío aquel!
1974 El regreso (TV film)
La zarpa (TV film)
Odio a mi cuerpo
Pesadilla, La (TV film)
Televisor, El (TV film)
1973 Saga de los Drácula, La
1971 Un hombre extraño (TV film)
Vendedor de ilusiones, El
1969 Due volte Giuda
Kuma Ching
1967 Historia de la frivolidad (TV film)
Pasto de fieras
1965 Trapero, El (TV film)
1963 Cigarra no es un bicho, La
1960 Obras maestras del terror
1959 Berenice (TV film)
Corazón delator, El (TV film)
1958 Procesado 1040
1957 Pět slepic a nebe
1954 Tres citas con el destino
Un hombre cualquiera
1953 Fin de mes
1952 La bestia debe morir
1951 La calle junto a la luna
1950 La muerte está mintiendo
1949 Almafuerte
Vidalita
1947 Corazón
El que recibe las bofetadas
1945 Cuando en el cielo pasen lista
1942 Historia de crímenes

TV seriály

1999 7 vidas (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
Narradores (TV seriál)
Taller mecánico (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
1989 El séptimo cielo (TV seriál)
1979 Que usted lo mate bien (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Bulbos, Los (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
Narciso Ibáñez Serrador presenta a Narciso Ibáñez Menta (TV seriál)
1971 Narciso Ibáñez Menta presenta (TV seriál)
1968 Premio, El (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historia de San Michele, La (TV seriál)
Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)
1958 Más allá del color: La vida de Gauguin y Degas (TV seriál)
Premios Nobel, Los (TV seriál)
Su teatro de las 22 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1952 La bestia debe morir

TV seriály

1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace