foto

Ramón Pons

  • nar. 13.10.1940
    València, Valencia, Španělsko
  • zem. 21.4.2014 (73 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Rozervaná objetí
1982 Tac-tac
1979 Virgo de Visanteta, El
1978 Sacerdote, El
1977 La dudosa virilidad de Cristóbal
1976 El avispero
1975 Abuelita de antes de la guerra, Una
1974 Caballeros del Botón de Ancla, Los
Juegos de sociedad
1973 Ceremonia sangrienta
Gota de sangre para morir amando, Una
Luisa Fernanda (TV film)
1972 Experiencia prematrimonial
Los farsantes del amor
1971 Señora casada necesita joven bien dotado

TV seriály

2009 Águila roja (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Entre naranjos (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Día que me quieras, El (TV seriál)
Médico de familia (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)
La voz humana (TV seriál)
1984 Cuentos imposibles (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky