foto

Annelie Wemstad

  • nar. 22.5.1957 (62 let)
    Växjö, Kronobergs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2013 Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
Zločiny z vášně: Růže, polibky a smrt (TV film)
Zločiny z vášně: Smrt milovaného
Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2010 Další čtyři roky
2008 Selma (TV film)
2007 Allt om min buske
2005 Lovisa och Carl Michael (TV film)
2004 Fröken Sverige
Lidé z Dalecarlie
2003 Norrmalmstorg (TV film)

TV seriály

2019 Andra Åket (TV seriál)
Full i Stockholm (S02E08)
Rätt person på jobbet (S02E07)
A Bigger Person (S02E06)
další epizody (8)
2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 1 (S01E01)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
Playa del Sol (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky