foto

Kelly Marie Tran

  • nar. 17.1.1989 (31 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Croodsovi: Nový věk
2019 Star Wars: Vzestup Skywalkera
2017 Star Wars: Poslední z Jediů
2016 XoXo
2012 Fabulous High (TV film)
The Cohasset Snuff Film

TV seriály

2020 Monsterland (TV seriál)
Monsters at Work (TV seriál)
2019 Sorry for Your Loss (TV seriál)
I'm Still Here (S02E10)
The Whale (S02E09)
Drumroll, Please (S02E08)
další epizody (9)
2018 Lego Star Wars: All-Stars (TV seriál)
Sorry for Your Loss (TV seriál)
The Penguin and The Mechanic (S01E10)
A Widow Walks into a Wedding (S01E08)
I Hate Chess (S01E07)
další epizody (9)
2016 Sing It! (TV seriál)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Rib Chute (S01E13)
About a Plumber (S01E05)
Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
To the Bridge (TV seriál)
2010 This Indie Thing (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Director and the Jedi

Host

TV pořady

2020 Oscar 2020 (TV pořad)
2018 Oscar 2018 (TV pořad)
The 24th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)