foto

Jan Uddin

  • nar. 1985
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cliffs of Freedom
2017 Lies We Tell
2014 Červený stan (TV film)
2011 Černé zlato
2010 Shank
2009 Boogie Woogie

TV seriály

2015 Cucumber (TV seriál)
2011 Injustice (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace