foto

Mari Joko'o

  • nar. 21.2.1952 (67 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Šin Onimuša: Dawn of Dreams
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai
Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
2002 Boku no umareta hi
Gekidžóban Geisters: Hikari no šó
Gekidžóban Geisters: Inoči no šó
Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
1999 Ginga eijú densecu Gaiden
1998 Ginga eijú densecu: Gaiden
Seišódžo kantai Virgin Fleet
1996 Mahódžin Guru guru
1995 Macross 7 Encore
1993 Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
1992 Dragon slayer eijú densecu: Ódži no tabidači
Gin no otoko
Sekai no hikari: Šinran šónin
Ys: Tenkú no šinden – Adol Christine no bóken
1991 Hošikuzu Paradise
Ipponbóčó Mantaró
Júkan Club
Kidó senši Gundam F91
Kumo ni noru
1990 Akai kiba Blue Sonnet
„Eidži“
1989 Five Star Stories
1988 Dominion
Ginga eijú densecu
Kudžakuó
Namakemono ga miteta
1987 Digital Devil Story: Megami tensei
Jódžú toši
Puccun Make Love
Šin madžinden Battle Royal High School
1986 Aoki rjúsei SPT Layzner
Kikókai Galient
Outlanders
1983 Xabungle Graffiti

TV seriály

2016 Fune o amu (TV seriál)
2015 Go! Princess Precure (TV seriál)
Heavy Object (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Bonjour: Koiaji Pâtisserie (TV seriál)
Fú'un išin dai šógun (TV seriál) - herec, vyp.
Širobako (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
2011 Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2009 Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Hipira: The Little Vampire (TV seriál)
2008 Skip Beat! (TV seriál)
2005 Speed Grapher (TV seriál)
2003 BPS: Battle Programmer Širase (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Firestorm (TV seriál)
Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Saint Beast: Seidžú kórin hen (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Geisters: Fractions of the Earth (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
2000 Dokidoki densecu: Mahódžin Guru guru (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1995 Bit the Cupid (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Macross 7 (TV seriál)
Mahódžin guruguru (TV seriál)
Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1992 Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
1990 Pygmalio (TV seriál) - vyp.
1989 Kniha džunglí (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
1988 Osomacu-kun (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Aoki rjúsei SPT Layzner (TV seriál)
1984 Kikókai Galient (TV seriál)
1982 Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
Space Cobra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace