foto

Jörn Hentschel

  • nar. 1969
    Ost-Berlin, Berlin, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Club der roten Bänder - Wie alles begann
2018 Balón
Horizon
Kommissar Dupin - Bretonisches Leuchten (TV film)
Tatort - Die robuste Roswita (TV film)
2017 Kapitán
Tatort - Borowski und das Land zwischen den Meeren (TV film)
2016 Kommissarin Heller - Hitzschlag (TV film)
Lotta a osudová zkouška
Shakespeares letzte Runde (TV film)
2015 Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
Ein Mord mit Aussicht (TV film)
Gangy Berlína (TV film)
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
Vorsicht vor Leuten (TV film)
2014 Tatort - Großer schwarzer Vogel (TV film)
2013 Říjen listopad
2010 Rammbock
2005 Tsunami (TV film)
1999 Redenschreiber, Der

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Ein dienstbarer Geist (E02)
2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Papi ist der Beste (E06)
Ballern und bumsen (E05)
Ein Festival der Liebe (E04)
další epizody (6)
Alles Klara (TV seriál)
Multiresistent (S03E13)
2016 Ketapan (TV seriál)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Vesmír (S20E06)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace