foto

Magdalena Helmig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fast perfekt verliebt (TV film)
2012 Der goldene Zweig (studentský film)
2011 Dreileben - Komm mir nicht nach (TV film)
In den besten Jahren (TV film)
2010 Kleinstatthelden

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Clara allein zu Haus (S16E10)
2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Papi ist der Beste (E06)
Ballern und bumsen (E05)
Ein Festival der Liebe (E04)
další epizody (6)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Versteckte Wunden (S03E36)
2012 Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky