foto

Magdalena Ritter

  • nar. 18.2.1957 (62 let)
    Salzkotten, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Sohn (TV film)
2015 German Angst
2011 Masks
2007 Oh Tannenbaum (TV film)
2004 Tears of Kali
2003 Kali Prozess, Der
2002 Die Frauenversteher - Männer unter sich (TV film)
2000 Místo činu: Berlín - Dědek (TV film)
1997 Die Konkurrentin (TV film)
Liebe Lügen (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1994 Dvě matky pro Rocca (TV film)
Nostradamus
1993 Das Double (TV film)
Muž na balkóně
1992 De zondagsjongen
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden, Die (TV film)
1987 Der Madonna-Mann
1986 Záměna (TV film)
1983 Der Groß-Cophta (divadelní záznam)
Flucht nach vorn

TV seriály

2016 Einsatz in Köln - Die Kommissare (TV seriál)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Rodinná záležitost (S05E02)
2010 Schicksale - und plötzlich ist alles anders (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Beutolomäus sucht den Weihnachtsmann (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Ein besonderes Paar (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Jokehnen oder Wie lange fährt man von Ostpreußen nach Deutschland? (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace