foto

Renate von Wangenheim

  • nar. 21.4.1944 (75 let)
    Wendgräben, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Templer, Der
1995 Mutter mit 18 (TV film)
1991 Der Zwerg im Kopf (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
Unerwartete Bescherung (TV film)
1989 Barbaron (TV film)
Eine Frau für drei
Endlich allein (TV film)
1988 Tekutá zbraň (TV film)
1987 Emma (TV film)
1985 Die dritte Frau (TV film)
Mann nach Wunsch (TV film)
1984 Kleine Weihnachtsmann, Der (TV film)
1983 Ein Häuschen im Grünen (TV film)
Es geht einer vor die Hunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
Komm mit mir nach Chicago (TV film)
Wenn's donnert, blüht der Gummibaum (TV film)
1981 So viel Wind und keine Segel (TV film)
1980 Es sollte ewig Sonntag sein (TV film)
Früher Sommer
Seitensprung (TV film)
1978 Wie soll sich eine Frau entscheiden? (TV film)
1977 Die Geheimakte (TV film)
Smrt a zmrtvýchvstání W. Hausmanna (TV film)
Verfolgung (TV film)
1976 In 5 Runden durch Liebe k.o.
1975 Das Eiszapfenherz (TV film)
Jenny (TV film)
1974 Alwin auf der Landstraße
Die Katzen meiner Brüder (TV film)
Leben mit Uwe
Maria (TV film)
1973 Die Nacht der Barrikaden (TV film)
Liebe für Liebe (TV film)
1972 Báječná žena (TV film)
1971 Peter Henleins Uhr (TV film)
Smrt v zatáčce (TV film)
Zwischen Freitag und morgen (TV film)
1970 Fiete Stein (TV film)
Tanja (TV film)
1969 Jungfer, Sie gefällt mir
1968 Die Sanften vom Don (TV film)
1966 Der arme Konrad (TV film)
1963 Christine

TV seriály

1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1989 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
Tierparkgeschichten (TV seriál)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Billig zu verkaufen (E121)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Vaters Frau (E100)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Gefährliche Freundschaft (E83)
1981 Verflucht und geliebt (TV seriál)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Jäckis Liebe (E71)
1978 Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Waldidyll (E59)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Fahrspuren (E55)
Ein Strauß roter Nelken (E52)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1972 Jule - Julia - Juliane (TV seriál)
1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky