foto

Reinhard Lakomy

  • nar. 19.1.1946
    Magdeburg, Německo
  • zem. 23.3.2013 (67 let)
    Berlin, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Die Weihnachtsmaus (TV film)
1993 Zirri - Das Wolkenschaf
1991 Erzähl mir nichts von Afrika (TV film)
1990 Abschiedsdisko
Die Generalin seiner Majestät (TV film)
Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
1989 Drache Daniel, Der
Eine Frau für drei
Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
1988 Der Vogel (TV film)
Felix und der Wolf
Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
Vater gesucht (TV film)
1987 Liane
1986 Liebesdienst, Der (TV film)
Školní strašidýlko
1985 Der Haken (TV film)
1984 Besuch am Sonntagmorgen (TV film)
1983 ...schwierig, sich zu verloben
Kündigung, Die (TV film)
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)
Gitarre oder Stethoskop (TV film)
Konrads Erbtanten (TV film)
1981 Ferdinand sucht den Regenbogen (TV film)
1980 Beenschäfer (TV film)
Ferdinand wird Vater (TV film)
1979 Die blonde Geisha (TV film)
Ferdinand rettet die Sonne (TV film)
Hochzeitsreise (TV film)
Ihr Kinderlein kommet (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
1976 Nelken in Aspik
Unser stiller Mann (TV film)
1975 Jenny (TV film)
Karlemanns Brücke (TV film)
1974 Die Katzen meiner Brüder (TV film)
Koncert pro outsidera (TV film)
Mädchen Malle, Das (TV film)
Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Der Ring mit dem blauen Saphir (TV film)
1972 Seegeschichten (TV film)

TV seriály

1992 Die Gespenster von Flatterfels (TV seriál)
1989 Tierparkgeschichten (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1980 Das Mädchen Störtebeker (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1986 Was wir Leben nennen
1984 Sprintermacher

Herecká filmografie

Filmy

1995 Die Weihnachtsmaus (TV film)
1977 DEFA-Disko 77
1976 Nelken in Aspik

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace