foto

Fillie Lyckow

  • nar. 31.10.1934
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 2.4.2015 (80 let)
    Mariefred, Södermanlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Paganini från Saltängen (TV film)
1982 Brusten himmel
1981 Hans-Christian och sällskapet (TV film)
1980 Flygnivå 450
Margyt 1
1979 Margyt 2
1978 En och en
1977 Mackan
1964 Klänningen
1961 Lustgården

TV seriály

2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
další epizody (7)
2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)
1979 Godnatt, jord (TV seriál)
Margyt (TV seriál)
Alva si zatančí a zase budou Vánoce (S02E04)
Jednou nahoře, jednou dole (S02E03)
Velké odvšivování (S02E02)
další epizody (6)
1974 Engeln (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky