foto

Viktor Skála

  • nar. 3.3.1968 (49 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Divá Bára (divadelní záznam)
2012 Definice lásky (TV film)
Sejít z cesty (TV film)
2011 Škola základ života (divadelní záznam)
2010 Dešťová víla
2008 Smrt Pavla I. (divadelní záznam)
2007 Velkofilm (TV film)
V jámě lvové (divadelní záznam)
2006 Znamení kříže (divadelní záznam)
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
Kamenný klíč (TV film)
Krev zmizelého
2003 Parazit (divadelní záznam)
2002 Poslání s podrazem (TV film)
2001 Mistr a Markétka (divadelní záznam)
Podzimní návrat
1999 Elektrický nůž (TV film)
1994 Návrat do cizí země (TV film)
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1991 Svlékání kůže (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
1988 Ztráta paměti (TV film)
1986 Třetí sudička (TV film)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Vzkaz od nebožky (E05)
4teens (TV seriál)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Hypnotizér (S02E11)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Svatba (S01E09)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2016 Vánoční strom republiky (TV film)

TV pořady

2005 Vínečko, ne voda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace