foto

Rocío Jurado

  • nar. 18.9.1940
    Chipiona, Cádiz, Andalucía, Španělsko
  • zem. 1.6.2006 (65 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Lola se va a los puertos, La
1976 Querida, La
1971 Chica casi decente, Una
1969 Lola la piconera (TV film)
1966 Proceso a una estrella
1963 Guerrilleros, Los

TV seriály

2020 Veneno. Vida y muerte de un icono (TV seriál) - a.z.
La noche que cruzamos el Mississippi (E01) - a.z.
1975 Este señor de negro (TV seriál)

Dokumentární

1992 Sevillanas

Hudební videoklipy

1985 Hermanos: Cantaré, cantarás (I Will Sing, You Will Sing) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky