foto

Martin Havelka

  • nar. 10.7.1958 (58 let)
    Karlovy Vary, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Martina Havelku jsme viděli v úspěšném závodnickém dramatu Tacho. Debutoval v legendárním muzikálu Balada pro banditu, dvakrát byl nominovaný na Cenu Thálie a zahrál si v krimi komedii Prachy dělaj člověka.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2016 Učitelka
2013 Příběh kmotra
2012 Ptákoviny podle Aristofana (divadelní záznam)
2011 Škola základ života (divadelní záznam)
Westernstory
2010 TACHO
2008 Tajemství dešťového pokladu (TV film)
10 způsobů lásky (TV film)
2006 Prachy dělaj člověka
2004 To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
2003 Janek nad Janky (TV film)
2002 Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda (TV film)
2001 Oběti: Znásilnění (TV film)
1999 Les (divadelní záznam)
1998 Královny kouzelného lesa (TV film)
1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
Tomáš Becket (divadelní záznam)
1995 Ďábelské klíče (TV film)
Playgirls
Pohádka o Faustovi (TV film)
Valčík na uvítanou (TV film)
1994 Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
1993 Fontána pre Zuzanu 2
1991 O bláznech jen dobré (TV film)
1990 Maestro (TV film)
1989 Papírový most (TV film)
Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
1987 Sedmé nebe
1985 Šahrazád (TV film)
Tichá radosť
1983 Léto bez dovolené (TV film)
Mozartovy moravské vánoce (TV film)
Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
1982 Neviditelné nebezpečí (TV film)
1978 Balada pro banditu

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (E03)
Temný Kraj (TV seriál)
Hříšníci pokračování (E06)
2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Přístav (TV seriál)
Poklad (S03E03)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Nehoda paní učitelky (E03)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Vánoce (S01E16)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Bouřka (S02E10)
1998 Motel Anathema (TV seriál)
Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Konec velkých prázdnin (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ve dvou se to lépe táhne (TV film)
1999 Škola základ života (TV film)

TV pořady

1998 Nádherná léta na Provázku (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Daniel Landa - Tacho I. (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace