foto

Martin Havelka

  • nar. 10.7.1958 (61 let)
    Karlovy Vary, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Můj strýček Archimedes (TV film)
Všechno bude
2017 Po strništi bos
2016 Leoš aneb Tvá nejvěrnější (divadelní záznam)
Učitelka
2013 Příběh kmotra
2012 Ptákoviny podle Aristofana (divadelní záznam)
2011 Škola základ života (divadelní záznam)
Westernstory
2010 TACHO
2008 Tajemství dešťového pokladu (TV film)

Diskuze k tvůrci (6)

    • 12.11.2017  14:58
    vilicek77
    (hodnocení, komentáře)

    Divím se, že ještě nebyl objeven pro dabing, jeho hlas mi připomíná starou školu, nejpodobněji asi alā Petr Kostka.

    • 25.6.2016  11:09

    Příspěvek byl smazán administrátorem.

    • 6.11.2014  16:59
    Neklan006
    (hodnocení, komentáře)

    Životní role v perle seriálů Detektiv Martin Tomsa jako poručík "Drsnej pšouk"

    • 6.7.2013  17:39
    Jello Biafra
    (hodnocení, komentáře)

    On hrál aj jedného z mafiánov vo Fontáne pre Zuzanu 2.

    • 30.12.2012  08:48
    Kubeska
    (hodnocení, komentáře)

      Charles Bronson. :D

    • 28.8.2012  13:27
    offlineman
    (hodnocení, komentáře)

    Tohodle fráju sem dříve až chorobně nenáviděl. Teď už mě to pomalinku opouští. Je to dobrý herec, ale jinak fakt namachrovaný frajírek!

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace