foto

Sergej Alimpijev

  • nar. 4.4.1984 (36 let)
    Odessa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Žažda (TV film)
2010 Propavšij bez věsty
2007 Silnější než oheň

TV seriály

2017 Aktrisa (TV seriál)
Založnica (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Semejnyje cennosti (S02E25)
2014 Az vozdam (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Bez sroka davnosti (E05)
Těň babočki (E04)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Posledňaja vojna (S08E04)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
Šef (TV seriál)
Poraženije (S02E12)
Šaman (TV seriál)
Vorošilovskij strelok (S02E02)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zapadňa (S07E19)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky