foto

Rjúsei Nakao

  • nar. 5.2.1951 (68 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dragon Ball Super: Broly
Jaru onna
Soreike! Anpanman: Kagajake! Kurun to inoči no hoši
2017 Haikjú!! Concept no tatakai
2015 Dragon Ball Z: Fukkacu no F
Eiga Go! Princess Precure Go! Go!! Góka sanbondate!!!
Rhythm de utaó! Anpanman nacumacuri
Soreike! Anpanman: Midža to mahó no Lamp
2013 Minna de teasobi: Anpanman to itazura obake
Soreike! Anpanman: Tobase! Kibó no Handkerchief
2012 Rhythm de teasobi: Anpanman to fušigi na Parasol
Soreike! Anpanman: Jomigaere Bananadžima
2011 Dragon Ball: Episode of Bardock
Kami nomi zo shiru sekai: 4-nin to Idol
Soreike! Anpanman: Sukue! Kokorin to kiseki no hoši
2010 One Piece Film: Strong World - Episode 0
Soreike! Anpanman: Black Nose to mahó no uta
Soreike! Anpanman: Hašire! Wakuwaku Anpanman Grand Prix
Učú Show e jókoso
2009 Baikinman tai Baikinman!?
One Piece Film: Strong World
Soreike! Anpanman: Dadandan to futago no hoši
Činjúki: Taró to jukai na nakamatači
2008 Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Hijahija Hijariko to babubabu Baikinman
Soreike! Anpanman: Jósei Rinrin no himicu
2007 Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Horrorman to Hora Horako
Jumedamaja kidan
Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
Soreike! Anpanman: Šabondama no Purun
2006 Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
Soreike! Anpanman: Inoči no hoši no Dolly
2005 Kurojuki-hime to motemote Baikinman
Soreike! Anpanman: Happy no daibóken
2004 Cukiko to Širatama: Tokimeki Dancing
Shin angyō onshi
Soreike! Anpanman: Jumeneko no kuni no Njaní
Ó dorobó Jing in Seventh Heaven
2003 Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Doremi-hime
Soreike! Anpanman: Ruby no negai
2002 Soreike! Anpanman: Roll to Laura Ukigumodžó no himicu
Tekka no Maki-čan to kin no kamamešidon
2001 Alien 9
Eiga Dorami & Doraemons: Space Land kiki ippacu!
Soreike! Anpanman: Gomira no hoši
Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Jakisobapanman
2000 Jakisobapanman to Black Sabotenman
Soreike! Anpanman: Ningjo-hime no namida
Tenši kinrjóku
The Doraemons: Dokidoki kikanša daibakusó!
1999 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku rómantan – Cuioku hen
Soreike! Anpanman: Anpanman to tanošii nakamatači
Soreike! Anpanman: Júki no hana ga hiraku toki
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 Golgo 13: Queen Bee
Meitantei Conan: Džújonbanme no Target
Soreike! Anpanman: Anpanman to okaši na nakama
Soreike! Anpanman: Tenohira o taijó ni
The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
Touch: Miss Lonely Yesterday – Are kara, kimi wa (TV film)
1997 Džigoku sensei Nube: Gozen redži Nube šisu!
Soreike! Anpanman: Anpanman to kaizoku Lobster (TV film)
Soreike! Anpanman: Nidži no Pyramid
The Doraemons: Kaitó Dorapin nazo no čósendžó!
1996 Baikinman to sanbai Punch
Soreike! Anpanman: Soratobu ehon to Glass no kucu
1995 Anpanman to Happy otandžóbi
Armitage III
Dragon Ball Z: Fukkacu no fusion!! Gokú to Vegeta
Soreike! Anpanman: Otandžóbi Series
1994 Asobó! Hello Kitty
Plastic Little
Soreike! Anpanman: Lyrical magical mahó no gakkó
1993 Dragon Ball Z Gaiden: Saijadžin zecumecu keikaku
Soreike! Anpanman: Kjórjú Nošší no daibóken
1992 Candy Candy
Chameleon
Dragon Ball Z: Acumare! Gokú World
Dragon Ball Z: Gekitocu!! Hjakuoku Power no senšitači
Sekai no hikari: Šinran šónin
Soreike! Anpanman: Cumikidžó no himicu
Čibi neko Tom no daibóken: Čikjú o sukue! Nakamatači (TV film)
1991 Akai Hajate
Dokin-čan no dokidoki calendar
Dragon Ball Z: Tobikkiri no saikjó tai saikjó
Soreike! Anpanman: Tobe! Tobe! Čibigon
1990 Dragon Ball Z Special: Tatta hitori no saišú kessen – Freezer ni idonda Z senši Son Gokú no čiči (TV film)
Goddamn
Sengoku bušó recuden: Bakufú dódži hissacuman
Soreike! Anpanman: Baikinman no gjakušú
Soreike! Anpanman: Minami no umi o sukue! (TV film)
Umi da! Funade da! Nikoniko, pun
1989 Five Star Stories
Fudžiko F. Fudžio anime Special: SF Adventure – Time Patrol Bon (TV film)
Legend of Lemnear: Kjokuguro no cubasa Valkisas
Soreike! Anpanman: Kirakiraboši no namida
Šuten dódži
1988 Crying Freeman
Ginga eijú densecu
Sókó kihei Votoms: Red Shoulder Document – Jabó no Roots
1987 Baribari densecu
Saint seija: Džašin Eris
1986 Baribari densecu
Pro Golfer Saru: Super Golf World e no čósen!!
1985 Eiga Doraemon: Nobita no Little Star Wars
Sōkō kihei Votoms: The Last Red Shoulder
1968 Wanpaku tanteidan

TV seriály

2019 Mix: Meisei Story (TV seriál)
2018 Mahó šódžo Site (TV seriál)
Super Dragon Ball Heroes (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
2016 Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
ReLIFE (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
2014 Bakumacu Rock (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Inó Battle wa ničidžó kei no naka de (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
Wake Up, Girls! (TV seriál)
2013 Kami nomi zo širu sekai: Megami hen (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
2011 Kami nomi zo širu sekai II (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
2010 Kami nomi zo širu sekai (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Saint seija: The Lost Canvas - Meió šinwa (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
2008 Rosario to Vampire (TV seriál)
2007 Buzzer Beater (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Mononoke (TV seriál)
Šion no ó (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Buzzer Beater (TV seriál)
Bóken ó Beet: Excellion (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Bóken ó Beet (TV seriál)
2003 Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Midnight Horror School (TV seriál)
2002 Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Pecola (TV seriál)
Usagi-čan de Cue!! (TV seriál)
2000 Mushrambo (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
1999 Alexander senki (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 AWOL (TV seriál)
Devilman Lady (TV seriál)
Weiß kreuz (TV seriál)
1997 Jume no Crayon ókoku (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Montana Jones (TV seriál)
1992 Hobberdy Dick (TV seriál)
1991 Obake no... Holly (TV seriál)
Tanošii Múmin ikka: Bóken nikki (TV seriál)
1990 Mumínci (TV seriál)
1989 City Hunter 3 (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Parasol Henbé (TV seriál)
1988 Jumemiru Topo Gigio (TV seriál)
Soreike! Anpanman (TV seriál)
Topo Gigio (TV seriál)
1987 Pohádky bratří Grimmů (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Touch (TV seriál)
1983 Akú daisakusen Srungle (TV seriál)
Igano Kabamaru (TV seriál)
1982 Thunderbirds 2086 (TV seriál)
1981 Hjakudžú ó Golion (TV seriál)
Ohajó! Spank (TV seriál)
1980 Ašita no Joe 2 (TV seriál)
1975 Manga Wanpaku ómukaši Kumkum (TV seriál)
1974 Zero Tester: Čikjú o mamore! (TV seriál)
1973 Zero Tester (TV seriál)
1971 Fušigi na Melmo (TV seriál)
1968 Animal 1 (TV seriál)
1965 Učú Patrol Hopper (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace